do watpoints need to be in wifi range

Moderator: ShellDude

Post Reply
kenargo
Newcomer
Posts: 1
Joined: 14 Nov 2014, 08:19
Drone Type: AR.Drone 2

do watpoints need to be in wifi range

Post by kenargo » 14 Nov 2014, 08:34

I saw the question about flying out of range but it wasn't clear if that included times when you set waypoints that go out of range and then back (like QGroundControl), aka autonomous flight.

Must the drone remain in range for the entire flight or are waypoints uploaded to the GPS unit?

Thanks

webvan
Ready for take off
Posts: 27
Joined: 01 Aug 2013, 23:46
Drone Type: AR.Drone 2

Re: do watpoints need to be in wifi range

Post by webvan » 13 Jun 2016, 11:08

would like to know too, thanks!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests