Issues with Moga Pro Setup

Moderator: shawnf

Shintoryu1
Battery Charged
Posts: 5
Joined: 16 Nov 2013, 22:09
Drone Type: AR.Drone 2

Re: Issues with Moga Pro Setup

Post by Shintoryu1 » 10 Feb 2014, 04:08

The old post u linked. Some of the guys said they went wired and now things work great. That's what I ment.

Jayson Hanes
Spying is fun
Posts: 666
Joined: 23 May 2013, 14:42
Drone Type: AR.Drone 2
Location: Tampa, FL USA
Contact:

Re: Issues with Moga Pro Setup

Post by Jayson Hanes » 10 Feb 2014, 04:13

as I recall those are just regular ps3 type controllers... which is what I still use now (not at all the mogopro)

Shintoryu1
Battery Charged
Posts: 5
Joined: 16 Nov 2013, 22:09
Drone Type: AR.Drone 2

Re: Issues with Moga Pro Setup

Post by Shintoryu1 » 10 Feb 2014, 04:17

Would u suggest retuning the moga then? Wirhout rooting my phone how do I use a ps3 controller?

ShellDude
Batterys getting low
Posts: 957
Joined: 04 Jan 2011, 20:10
Drone Type: Bebop
Location: Philadelphia, PA USA
Contact:

Re: Issues with Moga Pro Setup

Post by ShellDude » 10 Feb 2014, 12:35

With a mini to micro cable

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Jayson Hanes
Spying is fun
Posts: 666
Joined: 23 May 2013, 14:42
Drone Type: AR.Drone 2
Location: Tampa, FL USA
Contact:

Re: Issues with Moga Pro Setup

Post by Jayson Hanes » 10 Feb 2014, 13:35

Shell.. I tried all kinds of cables with the mogapro.. none seemed to work... HOWEVER... I must admit that I have not tried a cabled mogapro with AR.Pro..... I'll try it tonight :)

ShellDude
Batterys getting low
Posts: 957
Joined: 04 Jan 2011, 20:10
Drone Type: Bebop
Location: Philadelphia, PA USA
Contact:

Re: Issues with Moga Pro Setup

Post by ShellDude » 10 Feb 2014, 15:33

I'm talking about PS3

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Jayson Hanes
Spying is fun
Posts: 666
Joined: 23 May 2013, 14:42
Drone Type: AR.Drone 2
Location: Tampa, FL USA
Contact:

Re: Issues with Moga Pro Setup

Post by Jayson Hanes » 10 Feb 2014, 19:10

well yeah.. ok sorry if I confused the reply chain here.. I use a wired ps3 controller with AR.pro without issue. I own a mogapro, and I was only able to have it work wirelessly and could not get it work while wired with the apps available at the time (last summer).. I have not tried using the mogapro wired with ar.pro yet

ShellDude
Batterys getting low
Posts: 957
Joined: 04 Jan 2011, 20:10
Drone Type: Bebop
Location: Philadelphia, PA USA
Contact:

Re: Issues with Moga Pro Setup

Post by ShellDude » 11 Feb 2014, 03:50

I'm sure it won't do anything other than charge the android.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Shintoryu1
Battery Charged
Posts: 5
Joined: 16 Nov 2013, 22:09
Drone Type: AR.Drone 2

Re: Issues with Moga Pro Setup

Post by Shintoryu1 » 11 Feb 2014, 04:32

I returned the Moga and ordered an OTG cable. Do I need anything else other then Ardone pro?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests